HÄR ÄR VI NU INFÖR DIG

Den här sången kom till mig i bilen hem från Järvträsk, efter min pappas 79-årsdag 23 oktober, när jag tänkte på ett kvinnomöte där jag ska leda lovsång bland Jesus-älskande kvinnor i olika åldrar…   och jag såg framför mig hur vi skulle få lägga allt annat åt sidan en stund och få fokusera på Jesus och bli fyllda och genomströmmade av Jesu ljus, liv, kraft och kärlek…. Ja, hur vi skulle få bli insvepta i Jesu kärlek och nåd...som i en mjuk stor värmande mantel         (..Jag lyckades nu få till en nöd-inspelning, trots långvarig hosta och influensa..!)

Tycker du om sången så använd den gärna! 

JESUS DU KOMMER ÖVER OSS NU (Här är vi nu) – Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2016 Elsa Rydin

 

Fler böner och lovsånger kan du hitta genom att klicka här: www.elsarydin.se/bon-och-gudstjanst      www.elsarydin.se/lovsanger 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.