VI TÄNDER HOPPETS LJUS – GLAD ALLHELGONA HELG!

Jag vill önska er en fin alla-helgons-helg! Tänd många ljus runt dig!

2 new songs/2 nya sånger – ”Let her feel the love of Jesus in her heart” + ”Vi tänder hoppets ljus

VI TÄNDER HOPPETS LJUS Text & musik: Elsa Rydin, (c) 2016 Elsa Rydin    En sång att sjungas i allhelgonatid, eller adventstid…      Att tända ljus kan bli en stark symbol för hopp, och en påminnelse om att ljuset verkligen är starkare än mörkret. Mörkret skingras när vi tänder ljus. Hoppets låga brinner starkt och klart i vår mitt. Och Hoppets stråle, Jesus själv, lyser rakt in, och lyser upp – förvandlar, helar, upprättar...    (Jag skrev denna sång 2015, men har nu ändrat en del i både text och melodi – så detta är min nya version)

 

LET HER FEEL THE LOVE OF JESUS IN HER HEART – Words and music: Elsa Rydin  (c) 2016 Elsa Rydin

Jag sjunger sången som en bön för henne…. vars hjärta gråter…  Du kan själv sjunga sången över någon som du vill be för, eller ta till dig orden själv om det är vad du behöver just nu!         Sing the song as a prayer for someone who needs it – or receive it over yourself if that is what you need.   Receive the love of Jesus in Your heart!   …this song came to me one morning when I happened to be walking close to a beautiful but very sad teenage girl in deep pain, and my heart was once again worried about her… (I use to pray for her secretly every time I see her, and speak good words over her and over her future). So I sang it quietly to God, as a prayer over her life… hoping her horizon will be a little brighter…   and that same day I heard of another beautiful young woman, a friend to a friend, who tried to end her life… I sang the song over her (just from home as a prayer)… Sometimes we don’t have words, but we can pray for all those around us who are hurting. Prayer makes a difference!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.