MY HEART BRINGS PRAISE TO YOU – TACK FÖR EN NY DAG GUD

Here is a new simple song which I just wrote. Both an English version and a Swedish. The song just came to mind as a morning prayer  or morning hymn. Again and again we can just stop and receive the peace and goodness from Jesus, right where we are – and be reminded of the wonderful reality that we can live  in His presence day by day throughout life – and also this very day, right now!

I all sin enkelhet kommer här en nyskriven bön eller morgonpsalm…  i tacksamhet över den dag som är – och över det stora att vi får leva i Jesu närhet, fyllas av Guds godhet, oändliga kärlek och frid. Dag efter dag. Precis här och nu!

MY HEART BRINGS PRAISE TO YOU – Words & music: Elsa Rydin  (c) 2016 Elsa Rydin

 

TACK FÖR EN NY DAG GUD – Text och musik: Elsa Rydin (c) 2016 Elsa Rydin

 

Den svenska versionen ”Tack för en ny dag Gud” skrev jag den 18 januari 2016. Strofen Tack för en ny dag Gud, den kom till mig när jag var ute en kort promenad och jag kände att detta var en sång som jag ville skriva ner. Och så vips kom en engelsk text till mig idag, den 20 januari. ”My heart brings praise to You”. Lite olika vinklar på texten, men samma andemening.

Mer sånger för Bön och gudstjänst  www.elsarydin.se/bon-gudstjanst

Mer lovsånger hittar du här www.elsarydin.se/lovsanger

2 reaktioner på ”MY HEART BRINGS PRAISE TO YOU – TACK FÖR EN NY DAG GUD”

 1. Hej Elsa.
  Jag är på jakt efter psalmer till vårt bröllop och har fastnat för psalm 757 och även ”Tack för en ny dag Gud”. Är det en psalm som får användas och kallas psalm? Vi ska nämligen ha en till och den här hade passat perfekt.
  Mvh Anna Nilsson, blivande Leion.

  1. Hej Anna. Tack så mycket för ditt meddelande – som jag tyvärr såg först nu. Beklagar sent svar.
   Självklart får ni använda I Din närhet 757
   Och ”Tack för en ny dag” får ni också använda – och det går bra att kalla den ny psalm.

   Mvh, Elsa Rydin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.