PRAISES FILL THE SKY – JESUS IS LORD – NO OTHER NAME CAN SAVE

CANDLES ARE BURNING (PRAISES FILL THE SKY) –      Lyrics: Anna Rydin  Music: Elsa Rydin (c) 2016 Anna Rydin/Elsa Rydin. (klicka på den grönmarkerade titeln så får du upp text och ackord)

2 sånger från 2016, på engelska, där vår dotter Anna har skrivit texterna. Sånger som kan passa i vår tid, mars 2020. När Corona skrämmer. ..och mitt i allt… Är det verkligen så, som så många har längtat efter och bett om, och som många anar, att det är väckelse på väg nu. I Västerbotten. I Sverige. I Europa. En tid när många vaknar upp och ser att Jesus är på riktigt. Att Han är god. Att Han är fantastisk. Att Han ser oss och bryr sig och tröstar. Att Han också helar och befriar. En tid när många upptäcker på nytt, eller för första gången, att Jesus är det bästa som kan hända oss var och en. Jesus fyller våra liv med mening. Han är världens ljus. Jesus tänder ljuset och hoppet och kärlekens låga, och glädjen i våra hjärtan.

Hela skapelsens naturliga respons inför Jesus är att höja sitt lov och pris till Honom som är så underbar! Allt skapat vill prisa Honom!

NO OTHER NAME CAN SAVE (Jesus You alone are worthy)          Text: Anna Rydin  Music: Elsa Rydin  (c) 2016 Anna Rydin/Elsa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.