MOD

Jag fick en fråga i början av året, om jag kunde skriva en sång om ”Mod”. Jättekul! Det satte igång många tankar. Här är 2 sånger om MOD.   På bilden står jag tillsammans med min dyrbara vän och förebild Lotta Sundberg.

MOD – Text & musik: Elsa Rydin, (c) 2015 Elsa Rydin

 

ATT VARA MODIG – Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2015 Elsa Rydin. Detta är också en annorlunda påsksång – om hur Jesus övervann sin rädsla i Getsemanes tårar… Han är vår stora förebild – Med nytt mod för varje dag och stund kan vi övervinna vår rädsla gång på gång!

 

Läs mer och lyssna till fler sånger om mod, under fliken ”SÅNGER” – och underfliken ”MOD”   www.elsarydin.se/sangtexter/    www.elsarydin.se/mod/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.