JAG LEVER

Mitt livsmotto har under väldigt många år varit; ”Att älska och ära Gud och göra Honom känd”. Här är en enkel morgonbön, som heter ”Jag lever”    Texten börjar: ”Dagen idag är en ny möjlighet. Idag kan jag vara en kanal för Din kärlek Gud…..”                    ”Jag lever för att lära känna Dig. Jag lever för att sprida Ditt ljus, så att andra kan se hur underbar Du är, Du är, Du är.       Jag lever för att tillbe Dig Gud. Jag lever för att ära Ditt namn, så att andra ska se hur underbar Du är, Du är, Du är”

Skönt att börja morgonen med att bli stilla och fokusera på Gud – hur fantastisk Han är – Och att sedan låta Guds himmelska ljus genomströmma hela mig inför en ny dag.

Jag önskar dig en fin dag idag!

 

JAG LEVER (DAGEN IDAG) – Morgonbön – Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2015 Elsa Rydin

(Klicka på sångens titel så kommer texten upp i eget fönster)

Den här sången ligger även här på webbsidan, under fliken med sånger för ”BÖN & GUDSTJÄNST – och även under fliken med sånger om ”MOD” – för jag skrev den samtidigt som jag skrev sånger om mod i början av året.

www.elsarydin.se/bönochgudstjänst    och på   www.elsarydin.se/mod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.