Herdarnas sång – Idag har en Frälsare fötts åt er..

Trettondag jul. Härligt med juletiden!    Min dotter Evelina var med och sjöng i kyrkan idag när barnkören bland annat sjöng denna sång HERDARNAS SÅNG (Minns ni den där natten)  Det enkla filmklippet av den sången (filmat med mobilkamera) är från 21 december 2014 från julkonserten i Carlskyrkan med liten barnkör och vuxenkör tillsammans.  Klicka på den grön-markerade titeln här ovan, så kan du i all enkelhet lyssna till en av mina nyskrivna julsånger, om när herdarna i förundran sjunger: ”Minns ni den där natten, natten när vi som alltid vaktade våra får….”    ”Idag har en Frälsare fötts åt er i Betlehem..”    Solisten heter Wilma. Jag spelar piano.

Texten finns om du klickar här: HERDARNAS SÅNG (Minns ni den där natten)

För fler julsånger, klicka här: www.elsarydin.se/julsanger 

Noter finns att köpa på www.melos.se  eller hör av dig direkt till mig.  www.elsarydin.se/kontakta-mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.