MERRY CHRISTMAS – GOD JUL

Merry Christmas to you!       En GOD JUL önskar jag dig!

Christmas – a time to remember when Jesus came right into all the loneliness and the pain on this earth, to set things right.  ..what first looked so small.. a baby boy in a manger, who only some shepherds knew about… God’s amazing secret… became the greatest miracle ever! God himself became a man and came to earth to save us all. To bring us back Home. The true hope for our world is Jesus                           …I began to write new Christmas songs last year, but they are so far only in Swedish – (sorry!) – maybe next year also in English!!    But I just want to wish you many wonderful moments this Christmas. And I hope that Christmas for you will be a time when you will see what is truly important in life – Receive the Peace from heaven in your heart.

 

..Med dessa julsånger vill jag önska dig en verkligt fin jul. Jag önskar dig julefrid! Precis där du är just nu! Rakt in i all ensamhet kom Jesus till vår jord. Han kommer än – dag efter dag till oss. 

JUL UNDERBARA JUL – Text & musik: Elsa Rydin   (c) 2013 Elsa Rydin

 

RAKT IN I ALL ENSAMHET – Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2013 Elsa Rydin

 

JAG HOPPAS ATT JULEN FOR DIG ( JULEFRID) – Text & musik: Elsa Rydin   (c) 2013 Elsa Rydin

 

Fler julsånger kan du höra här: elsarydin.se/julsanger 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.