TÄND LJUS – LIGHTS IN THE DARKNESS

En härlig tid där vi tänder ljus i december-mörkret. Önskar dig en fin 3:e advent!!    Och tänk så stort att det eviga Ljuset, som lyser i mörkret, Jesus, strålar i och genom oss och lyser upp vår stig!!

December, what a wonderful time when we, in the midst of all the darkness, light so many candles and lights.   And how amazing that the eternal Light, that shines in the darkness, Jesus, shines in and through us. He lights up our path. You and I can be a light through who we are and by what we do! Shine!

Tänd ljus genom vem du är!    Tänd ljus genom vad du gör!    Tänd ljus överallt omkring dig!     

TÄND LJUS GENOM VEM DU ÄR                Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2013 Elsa Rydin

 

Fler julsånger hittar du här:  elsarydin.se/julsanger 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.