HOPP FÖR SVERIGE

Med en ny hoppfull sång vill jag önska dig en fin 2:a adventshelg!      ”Det finns hopp för Sverige, det finns hopp genom namnet Jesus” Den här refrängen har ringt i mig hela hösten. Sjung gärna med i bönen för Sverige!! Sverige behöver Jesus!     Ett folk som ser varandra med Jesu kärleksfulla ögon.

DET FINNS HOPP FÖR SVERIGE –             Text & musik: Elsa Rydin (c) 2014 Elsa Rydin     I bönen kan du själv lägga in andra landsnamn som du önskar i texten. Det finns hopp för Norge/Kongo/Yemen.       Gud se i nåd till Finland/Holland/Burundi/Rumänien/Libanon/Kina   Gud se i nåd till Irak/Syrien/Indien/El Salvador/Israel/Nepal osv. Var än vi finns, var än vi bor, hur än det stormar runt omkring, så inbjuds vi alla att leva i det fasta eviga hoppet som finns i Jesus!                     Be med mig för Sverige och för världen! 

 

Fler sånger för bön och gudstjänst hittar du här: http://www.elsarydin.se/bon-gudstjanst/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.