UNDER DEN HÖGSTES BESKYDD

Tänk, vi sitter under den Högstes beskydd! Ja, vi vilar under den Allsmäktiges skugga! Vi säger; I Herren har vi vår tillflykt och vår borg, i Dig vår Gud – Du är vår förtröstan. På Dig förtröstar vi. Du är vår förtröstan.

UNDER DEN HÖGSTES BESKYDD    Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2009 Elsa Rydin     Denna sång skrev jag som en bön och en proklamation över vår yngste son Emanuel vintern/våren 2009, inspirerad av Psalm 91 i Bibeln, som var min farmor Fridas favoritpsalm i Psaltaren, och som också har tröstat mig många gånger.   Jag skrev den då när Emanuel skulle födas, när det var mycket oro för hur det skulle gå för honom…   Mitt hjärta är så fyllt av tacksamhet till Gud! Tänk att det gick så bra, trots allt!! Livet är skört, men under sker igen och igen!

Mer om denna sång finns om du klickar här:  elsarydin.se/psalmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.