Med mitt hjärtas ögon

Vissa saker kan man bara se med sitt hjärtas ögon… Så är det oftast med Jesus och med det himmelska. Det är inte mindre verkligt – tvärtom. Jesus har ju lovat att vara med oss alla dagar – Han är en levande verklighet – Men oftast kan vi bara se honom med våra hjärtans ögon. En dag ska vi få se honom ansikte mot ansikte. Å vilken dag det ska bli!!!

Här kan du lyssna till en helt nyskriven sång. Refrängen har funnits inom mig länge i olika varianter – och nu föll hela sången på plats.

Å VILKEN DAG (Med mitt hjärtas ögon) – Text & musik: Elsa Rydin,  (c) 2014 Elsa Rydin

 

Och här är min psalm MIN FRAMTIDSDAG ÄR SÅ LJUS OCH LÅNG – Här har sången 7 verser. En hoppfull sång om himlen, inspirerad av en av min farmor Frida Forslunds gamla favoritsånger.

MIN FRAMTIDSDAG (7 verser)

De här två sångerna kan även sjungas tillsammans, refrängen på Å VILKEN DAG, kan läggas in mitt i MIN FRAMTIDSDAG…

Önskar dig glädje i hjärtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.