Vi fortsätter här

Så här strax efter all-helgonatid kan den här sången passa. ”Nu ser de, det vi bara anar. Nu ser de, det vi i våra hjärtan kan ana lite av. De är där, ja, de är verkligen där hos Jesus. Den skönaste av alla, så strålande i härlighet och ljus. Han som våra hjärtan har kär. Honom som vi älskar”    ”..Vi fortsätter här och vi ärar Honom dag efter dag, dag efter dag…”        Vilken underbar tröst att veta att himlen finns på riktigt! Att en underbar plats väntar oss där hemma hos Jesus. Att vägen är öppen för dig och för mig, genom Jesus!

VI FORTSÄTTER HÄR  Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2014 Elsa Rydin

Jag skrev den här sången februari 2014 när jag tänkte på människor och generationer som gått före… de som redan är hemma hos Jesus. De ser Honom nu – som Han verkligen är. Tänk, hur viktiga de alla var för oss andra. De visade vägen för många runt omkring sig.                …livet rymmer mycket vemod och djup sorg över människor som inte längre finns här..  så många som lämnade oss alltför snart.. men också så stor tacksamhet över vad deras liv har betytt… Deras trofasthet..deras exempel.. att vi fick dela ögonblick av livet med dem..    Och tänk, här är vi, du och jag, och vi fortsätter här, dag efter dag.. Vi är levande förebilder nu!

Låt oss vara rädda om det liv vi har fått! Livet är en gåva! Livet är nu!

Och när våra dagar är slut på denna jord kan vi säga till varann: ”Meet me in heaven!” – Vi ses i himlen!

Fler  ”SÅNGER OM LIVET” hittar du om du klickar här

Text och ackord hittar du när du klickar på sångens titel. Då öppnas sångtexten i eget fönster.      Behöver du noter – hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.