Lovsång14 i Örnsköldsvik

Vilken helg!! 10-12 oktober hade jag och min dotter Anna förmånen att få vara med på Lovsång14 i Elimkyrkan i Örnsköldsvik. Det var en helt fantastisk helg med mycket lovsång – Ja, det var ju själva poängen, eftersom det var en lovsångskonferens. I många år har denna konferens hållits i södra Sverige. Roligt att det nu i år blev Norrland! Aaron Keyes var huvudtalare. Aaron och hans fru Megan var med hela helgen. Har du inte hört om honom innan, sök gärna upp hans webbsida och lyssna till hans underbara sånger. Mycket duktig på att undervisa är han också! Så fullmatade och glada kom vi hem i söndags. (Aaron pratade på ett praktiskt sätt om att hitta sin livsrytm, mellan vila och arbete… Och om att leva som en Jesus lärjunge som gör lärjungar, medan vi går.. Mitt i livet..) Och lovsången leddes av ett mycket duktigt gäng musiker, med 3 lovsångsledare som hjälptes åt att leda på ett fantastiskt fint sätt, i ett enda skönt flöde av Jesus-centrerad lovsång. Jenny Wahlström, Elin Sydhage och Ellen Vingren. Verkligen fint.  Och nu har jag precis kommit hem efter en fin ekumenisk lovsångskväll i Umeå där jag i all enkelhet ledde lovsång tillsammans med flera fina vänner. Hela vår familj var med. Emanuel 5 år, inledde kvällen med att sjunga sången ”Låt vårt lov bjuda in Dig, låt vår sång visa att vi är här för Dig.”. Ser fram emot fler sådana här kvällar. Där himlen landar mitt ibland oss.

883

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.