SÅ STILLA

Mycket rusar på i snabb takt i mångas liv. Det är ofta mycket som ska hinnas… Jag tycker om den här lilla sången… en påminnelse om den stilla platsen vid Jesu hjärta..  ”Så stilla, så stilla. Min själ har funnit ro här hos Dig, Du min Gud. Här hos Dig Jesus. Här hos Dig, får jag ro för min själ”

SÅ STILLA – Text & musik: Elsa Rydin

Detta är en av sångerna ur Musikalen På väg från 2013, men den kan nog stå bra för sig själv också.     Du hittar text & ackord till sången genom att klicka på sångtiteln SÅ STILLA (som är grönfärgad).  Noter med stämmor för kör finns. Hör av dig om du vill ha noter!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.