Julsånger

Det kan ju kännas alldeles för tidigt att tänka på julen i oktober. Men många som förbereder julmusiken i kyrkorna har för länge sedan börjat planera för julkonserter och julspel. Kanske kommer detta i senaste laget sett från det hållet… men om du vill så kan du tvär-lyssna på några av de julsånger som jag har skrivit och som jag nu har gjort enkla inspelningar av. Jag tycker särskilt mycket om sången ”Jul underbara jul”. Se om det finns någon julsång som du tycker om. Sånger som påminner om det stora i att Gud blev människa… Klicka här för att komma till julsidan.

Jag önskar dig mycket glädje i hjärtat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.