Rydin inspiration

Välkommen till en helt ny webbsida från Rydin Inspiration och Elsa Rydin – och från Gunnar Rydin, för utan Gunnar hade det inte blivit någon webbsida!! Här kommer du allt eftersom att kunna hitta en del nya sånger från mig (Elsa – och från fler i vår familj), i enkla vardagsrums-inspelningar. Och länkar till fler av mina sånger, i enkla inspelningar och sånger som tidigare getts ut på CD.

Under samlingsnamnet Rydin Inspiration… kommer du att kunna ta del av allt mer sånger, texter, bilder, recept och tankar, allt i en förhoppning om att du ska bli inspirerad genom smått och gott, i den situation där du befinner dig just nu.

”…Ett leende växer inom mig när jag tänker på Dig vår Gud, och att Du skapade allting så vackert för att glädjen skulle välla fram inom oss.”

Låt glädjen fylla Din dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.