DITT INSTRUMENT

I all enkelhet delar jag här en sång som jag precis har skrivit. Fotot är över 20 år gammalt, på mig och Samuel.. Vackra minnen. Och när jag tänker på livet nu och då… så är det så, att jag lever idag, precis som då, med samma motto och livslängtan – att mitt liv ska ge ära till Gud.  ”Jag vill älska och ära Gud och göra Honom känd”.      …Det finns en saga på Disney Junior som heter Händige Manny, som Emanuel och jag har tittat på många gånger, som handlar om den skicklige Manny och hans olika verktyg (levande verktyg, i hans verktygslåda)… Det blev som en bild av hur jag och du kan vara verktyg i Guds hand – och det blir så bra, så bra när vi tillsammans gör skillnad…runt omkring…på så många olika sätt…  ”Jag vill va ett verktyg i Din hand, för att laga det som gick sönder…”

DITT INSTRUMENT – Text & musik: Elsa Rydin  (c) 2016 Elsa Rydin

 

Fler lovsånger hittar du på www.elsarydin.se/lovsanger 

En reaktion på ”DITT INSTRUMENT”

 1. Hej Elsa! Hoppas det är bra med dig och familjen.
  Tack för dina underbara sånger på din sida. Jag har lyssnat på många av dem och jag blir så glad och uppfylld.
  Tack särkilt för ”Ditt instrument”. Den har berört mig långt in i hjärtat. Det är min längtan med precis som texten i sången. En sång direkt ifrån himlen
  Även Böne-promenad sångerna är fantastiska och ger rätt fokus inför dagen.
  Tack för att du delar med dig av detta.
  Allt gott till dig och familjen.
  Var välsignade<3
  Kramar från Elisabeth m fam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.