KÄRLEKEN FRÅN GUD

NÄR KÄRLEKEN FRÅN GUD FÅR FYLLA VÅRA HJÄRTAN – Text och musik: Elsa Rydin, (c) 2017 Elsa Rydin

En ny liten enkel sång som jag skrev 31 januari 2017. Kanske för barnkör – eller för att gå och nynna på som en påminnelse om en av livets enkla men djupa sanningar – Kärleken från Gud förvandlar oss, och ju mer av Guds kärlek vi har inom oss… ja… det finns inga gränser vad som kan hända i och runt oss…

”I mitt hjärtas djup så viskar Du sanningen, att jag älskad  av Dig    för den jag är.  I mitt hjärtas djup viskar Du sanningen, att jag älskad av Dig!”              ”När den kärleken från Gud får fylla våra hjärtan, då smälter det frusna. Då kan mirakel ske”

och i all hast en ny test-inspelning 20 februari – med KÄRLEKEN FRÅN GUD och SKAPADE TILL GLÄDJE – tillsammans…   Oj! Måste göras om, för tempot blev helsnurrigt… men man får en bild av hur det kan vara ändå!

KÄRLEKEN FRÅN GUD – GLÄDJEN IFRÅN GUD – Text och musik: Elsa Rydin  (c) 2017 Elsa Rydin

 

…och fotot, det är från Annas student för snart 2 år sedan! Tyckte det rymde så mycket glädje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.