VÄNSKAP

Tänkte på temat Vänskap.. då kom denna enkla lilla sång

En glädjesång över den eviga vänskap som jag lever i med Jesus här och nu – Kan kanske passa som ”barnkörsång”, eller en ”sjunga tillsammans-sång” – eller en sång att gå och gnola på under en solig promenad… eller en mulen tung dag, som en påminnelse om att jag aldrig någonsin är ensam, och hur stort det är att Jesus är min vän och jag är hans.

Allt får jag dela med Honom – Min vän, för evigt!   Så tacksam!

ALDRIG ENSAM (Du är min vän för evigt)  – Text & musik: Elsa Rydin (c) 2016 Elsa Rydin

 

Mer sånger för egen bön eller för gudstjänst eller läger eller konfirmandgrupper finns på www.elsarydin.se/bon-gudstjanst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.