VILA

Sånger om vila och att hämta ny kraft i Guds närhet. Jag skrev sångerna för flera år sedan när jag kände mig mycket trött och modlös. Kanske sångerna kan bli dig till tröst och uppmuntran på din livsväg.

Klicka på den grönmarkerade titeln, så öppnas text och ackord i ett eget fönster.

JESUS I DIN NÄRHET (I stillhet hos Dig) – Text och musik: Elsa Rydin, (c) Elsa Rydin

 

VILA – Text & musik: Elsa Rydin  (c) Elsa Rydin   ”Gud nu kommer jag till Dig. Du ser hur allting är. Jag vill kasta mig på Dig. Längtar efter att få vila. Du ger mig vila för min själ. Vila. Här i Din närhet får jag vila för min själ. Bli stilla hos Dig…”

 

Fler sånger om stillhet och vila och om att leva i Guds närhet finns under fliken VILA

2 reaktioner på ”VILA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.